ATV'nin rekortmen dizisinde beklenmedik ayrılık! Apar topar veda etti

Altı sezondur atv’de seyirciyle buluşan Kuruluş Osman’da ayrılıklar sürüyor.

ATV'nin rekortmen dizisinde beklenmedik ayrılık! Apar topar veda etti
Yayınlanma Tarihi : 09 Nisan 2025 18:42

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 6. sezonunda da çarşamba akşamları izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ahmet Yılmaz'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Bozdağ Film imzalı dizi, yeni sezonuyla da büyük ilgi görüyor.

Dizinin hayranları, yeni sezonda neler olacağını merakla beklerken, dizide yaşanan hikaye değişiklikleri ve ayrılıklar da gündemden düşmüyor. Özellikle, hikayenin gidişatına bağlı olarak bazı önemli karakterlerin diziden ayrılması, izleyiciler arasında tartışmalara yol açıyor.

Yapımcılar, yeni sezonda da izleyicileri şaşırtacak ve heyecanlandıracak sürprizlerle dolu bir hikaye sunmayı hedefliyor. Kuruluş Osman'ın 6. sezonunda da zirvedeki yerini koruyup koruyamayacağı ise merak konusu.

theonsoz-1735235415-3531733100170099379-45285767286-1.jpg

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNE VEDA ETTİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak Yusuf karakterine hayat veren Ali Önsöz ekipten ayrılıyor. Yarın ekrana gelecek 187. bölümde diziye veda edecek olan Ali Önsöz’ün aksiyon sahnesi çekerken ayağının ön çapraz bağları kopmuştu.

ALİ ÖNSÖZ KİMDİR?

Dizi film oyuncusu. 2000, Antalya doğumlu. Ali Önsöz, ilk kez 2021 yılında bir dizide Sana Söz dizisinde Bora karakterini canlandırmıştı. Daha sonra Darmaduman, Ateş Kuşları gibi yeni dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Rol Aldığı Diziler:

Ateş Kuşları (Kara Polat, TV Dizisi 2023–2024)

Darmaduman (Yağız, TV Dizisi 2022)

Sana Söz (Bora, TV Dizisi 2021)

İlgili Haberler