Trabzon Havalimanı kısa süreliğine uçuşa kapanacak

Trabzon Havalimanı'nda pist onarım ve bakım çalışmaları nedeniyle uçuşlar, yarın 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilemeyecek.

Trabzon Havalimanı'nda pist onarım ve bakım çalışmaları nedeniyle uçuşlar bir süreliğine duracak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından alınan bilgiye göre, pistin asfalt kaplamasının iki noktasında 23 Ağustos'ta oluşan kopma ve bozulmanın geçici onarımının ardından Karayolları Genel Müdürlüğü ile yüklenici inşaat firması, hasarlı kısımların kalıcı yenilenmesi için çalışma yürüttü.

Tekniğine uygun üretilen asfaltın havalimanına getirileceği ve bozulan kısımların onarılacağı tarihin belirlenmesi amacıyla uçak şirketleri ve yer hizmetleri kuruluşlarıyla toplantı yapıldı.

Toplantıda çalışmanın, uçuş emniyetini riske atmayacak şekilde 15 Aralık Cuma günü 10.00-16.00 saatleri arasında yapılmasına karar verildi.

Buna göre hava yolu şirketleri, söz konusu saatler arasından Trabzon Havalimanı'na uçuş gerçekleştirmeyecek.

Muhabir: Meltem Yılmaz Karakurum-AA

YEREL Haberleri

Seferihisar ve Urla'yı tahtından eden ilçe : Birçok kişi akın akın yerleşiyor
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem
CHP'li Kemalpaşa Belediyesi'ne operasyon: Gözaltılar var
İstanbul'a sadece 200 km uzaklıkta! İşte Trakya'nın keşfedilmemiş gizli cenneti
İzmir'deki 44 yıllık mezeciden yaprak sarmasına lezzet katan öneri! Dağılmasını önlüyor