İSKİ Duyurdu: İstanbul'un 3 İlçesinde 13 Saat Su Kesintisi Uygulanacak

İstanbul'da yaşayan milyonlarca kişiyi zor günler bekliyor. İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri ilçelerinde yarın 13 saat boyunca su kesintisi yaşanacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Büyükçekmece Arıtma Tesisi'nde yapılacak çalışmalar nedeniyle İstanbul'un 3 ilçesinde 13 saat süreyle su kesintisine gideceğini duyurdu. Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de yaşayan vatandaşlar, yarın bir gün boyunca su sıkıntısı çekecekler.

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, çalışmalar nedeniyle yarın saat 10.00'dan itibaren 13 saat süreyle su verilemeyecek mahalleler şunlar:

"Büyükçekmece ilçesinde; Mimarsinan, Muratçeşme, Türkoba, Mimaroba, Sinanoba, Ekinoba, Ulus, Hürriyet, Ahmediye, Güzelce, Bahçelievler, Yenimahalle, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye mahalleleri,  Çatalca ilçesinde; Ferhatpaşa, Kaleiçi, Çakıl, Ovayenice, Elbasan, Muratbey, Gökçeali, Oklalı, Kestanelik ve Dağyenice mahalleleri, Silivri ilçesinde; Selimpaşa, Kavaklı, Ortaköy, Yenimahalle, Cumhuriyet, Fatih, Pirimehmetpaşa ve Semizkumlar mahalleleri."

YEREL Haberleri

Rize'de Heyelan Alarmı! Bazı Evler Tahliye Edildi
ÇED Raporu Olmayan Şirketten Gece Yarısı Operasyonu
AFAD Duyurdu: Adıyaman'da Korkutan Deprem
İstanbul'da Yoksulluk Alarmı! Artık Temel İhtiyaçlar Karşılanamıyor
AFAD Duyurdu: Akdeniz'de 4,8 Büyüklüğünde Deprem