Çocukların heyecanla beklediği film için tarih verildi! Afacanlar Kampta geliyor...

Afacanların yeni macerasını konu alan TRT ortak yapımı "Afacanlar Kampta" filmi, 19 Ocak 2024'te beyaz perdede olacak.

Çocukların heyecan içerisinde beklediği animasyon sinemaya geliyor. 

TRT'den yapılan açıklamaya göre, Enes Ateş'in yönetmenliğini üstlendiği film, yaz kampındaki Emirhan ve afacanların başından geçen keyifli macerayı ekranlara taşıyacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen filmin başrol oyuncularından Berat Efe Parlar, "Bu sefer küçük kardeşlerimin abisi olarak rol alıyorum. Dostluk, arkadaşlık ve dayanışmanın önemini vurgulayan, birlik olunca üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şeyin olmayacağını anlatan, çocuklar kadar ailelerin de severek izleyeceği, birlikte hoş vakit geçirecekleri macera dolu bir film çektik. Herkesi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Senaryosunu Enes Ateş, Oğuz Ayaz ve Hande Canpolat'ın kaleme aldığı filmde Parlar'ın yanı sıra Bülent Polat, Talha Tosun, Ebrar Alya Demirbilek, Rastin Paknahad ve İrem Tokat rol aldı.

Muhabir: Aişe Hümeyra Akgün-AA

YAŞAM Haberleri

En şanssız 3 burç açıklandı: Hayata en başından ekside başlıyorlar
Araştırmalar yapıldı, en zeki çocukların hangi ayda doğduğu ortaya çıktı
Dev zincir marketin patatesleri toplatılıyor! Yemeyin uyarısı yapıldı...
Daha İyi Çiçek Açması İçin Mayıs'ta Budamanız Gereken 5 Ağaç ve Bitki
Kuru fasulyeyi lezzetlendiren öneri! Üsküp'te aşçılar 1 bardak ekliyorlar