Altan Gencebay'ın annesi Kim? Altan Gencebay ne iş yapıyor

Orhan Gencebay ve Azize Gencebay'ın oğlu olan Altan Gencebay dünya evine girdi. Yeni damat olan Altan Gencebay kısa sürede sosyal medyada olay olurken ne iş yaptığı merak konusu oldu

Altan Gencebay'ın dünya evine girmesiyle birlikte sosyal medyada büyük bir ilgi uyandırdı. Ancak, genç damadın ne iş yaptığı ve kariyerine dair detaylar da merak konusu oldu.

Altan Gencebay Kimdir?

Altan Gencebay, müzikle dolu bir ailenin ferdi olarak, sanat dünyasında kendine bir yer edinmek için adımlar atıyor. Orhan Gencebay’ın oğlu olması nedeniyle, müzikseverler ve hayranları tarafından sürekli olarak takip ediliyor. Aile geleneği olan müziğe olan ilgisi ve yeteneği, Altan’ın gelecekteki kariyerinde büyük bir rol oynayabilir.
 

 Altan Gencebay, İstanbul Teknik Üniveritesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarından mezun olmuştur.

1972’de Orhan Gencebay’ın yaşar kekeva ile ortak kurduğu Kervan Plakçılık’ta Kekva’nın ayrılması sonrası işleri Orhan Gencebay abisi Burhan Kencebay ile üstlenmiştir. Daha sonra Orhan Gencebay’ın oğlu Altan Gencebay şirkete katılmış ve yeni albümlerde prodüktörlük yapmıştır.

Babası gibi müzik dünyasıyla iç içe olan Altan Gencebay iş insanıdır. Halen babasından devraldığı Kervan Plak şirketini yönetmekte ve müzik prodüktörlüğü yapmaktadır.

Altan Gencebay Eda Gencebay ile hayatını birleştirmiş ancak geçen yıl ani bir kararla çift boşanmıştır. Çiftin bir çocuğu vardır.

ALTAN GENCEBAY YENİDEN EVLENDİ

Habertürk'teki habere göre; Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay, sevgilisi Berna Arduç ile hayatını birleştirdi. Orhan Gencebay, nikâha davet edilmedi

YAŞAM Haberleri

Harry Potter'ın Unutulmaz Profesörü Maggie Smith Hayatını Kaybetti
Usta Gazeteci Faruk Zabcı Hayatını Kaybetti
Çevre İçin Van Gogh Tablosuna Saldırıya Hapis Cezası
Narin'in Ölümüyle İlgili 38 Gün Sonra Ortaya Çıkan Gerçek
Cem Garipoğlu Çin'de Görüldü İddiası Ortalığı Karıştırdı! Cem Garipoğlu Ölmedi mi?