Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinin sezon finali yapacağı tarih belli oldu. Öte yandan diziye de yeni bir oyuncu dahil oldu.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yılmaz Erdoğan'ın Kanal D için çektiği fenomen dizi "İnci Taneleri"nin 29 Mayıs'ta sezonu kapatması planlanıyor.
“İnci Taneleri” dizisi ikinci sezonunda da perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Şenol Sönmez‘in yönetmen koltuğuna oturduğu BKM imzalı dizinin mayıs ayının son haftası 29 Mayıs‘ta sezonu kapatması planlanıyor. İki sezon olarak planlanan fenomen dizinin 3. sezonu için henüz verilmiş bir karar olmadığı öğrenildi.
Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü oynadığı dizinin ekibine son olarak Deniz Bolışık katıldı. Başarılı oyuncu onkolog doktor Yeşim karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.