Halk TV'de bir ekran yüzü daha yollarını ayırdı. Kanala teşekkür edip bıraktı

Halk TV Ana Haber'in sunuculuğunu üstlenen Seda Selek, 3 yıldır çalıştığı kanaldan ayrıldığını açıkladı. Seda Selek'in yerine İrfan Değirmenci'nin geleceğine dair iddialar vardı ancak bu iddia doğru çıkmadı. Kanala gelecek yeni isim belli oldu

Halk TV'de değişim. Seda Selek kanaldaki görevinden istifa ederek Halk TV'ye veda etti. Seda Selek'in yerine ise Ece Üner'in getirileceği öğrenildi.

ANLAŞMAYI ÖNCEDEN YAPMIŞLAR

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu’nun, ana haber sunuculuğu için Sözcü TV'de program yapan Ece Üner'le anlaştığının ortaya çıkmasının ardından, kanalda sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Halk TV Ana Haber'in sunuculuğunu üstlenen Seda Selek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 3 yıldır görev yaptığı kanala veda ettiğini duyurarak, son yayınına çıktı.

Seda Selek, sosyal medya paylaşımında, "Bugün son yayınım" ifadelerini kullandı.

Selek, yayından sonra yaptığı paylaşımda ise "Halk TV'ye bugün veda ettim. Her zaman yanımda olan, desteğini, sevgisini gösteren, her daim dayanışma ruhuyla çalışan tüm ekip arkadaşlarıma, Suat Toktaş ve Cafer Mahiroğlu’na teşekkürlerimle. Çok güzel bir üç yıldı" ifadelerini kullandı.

TV VE DİZİLER Haberleri

Yalı Çapkını'nda Sürpriz Gelişme! 'Halis Ağa' Diziye Dönecek mi?
Esra Erol'u Ölümle Tehdit Etmişti! Pendik'te Yakalandı
Sözcü TV'de Beklenmedik Veda! Apar Topar Kanaldan Ayrıldı
Tepkilere Rağmen Geri Adım Atmadı! Kanal D İddialı Dizisini Finale Götürdü
Evine Kadar Ulaştılar! Gazeteci Şule Aydın'a Tüyler Ürperten Tehdit