Turizm Cenneti Antalya'yı Sıcak Hava Vurdu

Turizm cenneti Antalya'da etkili olan sıcak hava ve nem etkili olmaya devam ediyor. Sıcaktan bunalan insanlar gögle alanlara yöneliyor.

Hava sıcaklığının 38, deniz suyu sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü kentte, nem oranı yüzde 54 olarak kaydedildi.

Sıcaktan ve nemden bunalanlar, Konyaaltı, Lara ve Sarısu sahillerinde denize girip serinlemeye çalıştı.

Bazı tatilciler dalış ve kürek sörfü yaparken, bazıları da şezlonglara ve kumsala uzanarak güneşlenmeyi tercih etti.

Deniz kenarına kurdukları kamp sandalyelerinde oturanların yanı sıra birçok kişi de parklardaki gölgelik alanlarda vakit geçirdi.

Sıcak hava ve yüksek nem oranı nedeniyle tarihi Kaleiçi ile kentteki meydan, kafeterya, cadde ve sokaklar boş kaldı.

Meteoroloji yetkilileri, kentte yarın güneyden esecek rüzgarla hava sıcaklığının 30-32 dereceye düşeceğini ve nem oranının artacağını kaydetti.

GÜNCEL Haberleri

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'den tepki çeken CHP açıklaması
Hikmet Çetin'den büyük rest! Ben ancak kayyumu sokmamak için nöbet tutarım
Sırrı Süreyya Önder’in ailesinde büyük üzüntü: Aile bireyleri İstanbul'a geldi
İmamoğlu, Kanal İstanbul İstanbul iddiasıyla dikkat çekti! Olay yaratacak açıklama
Berkay Gezgin'den TGRT Haber yorumcusu Cem Küçük'e suç duyurusu