TBMM'de Küfür Skandalı! Oturuma Ara Verildi

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık’ın Meclis’te kürsüde kullandığı küfürler meclisi karıştırdı.

TBMM'de gerilim giderek tırmanıyor. Yaşanan kavganın üzerinden şimdi de küfür skandalı meclise damga vurdu.

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık , DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'a yumruk atılmasına değinerek parlamentoda çifte standart olduğunu öne sürdü. 

“P…VENKLER”

Sakık, "Burada daha önce şu başkanımızın oturduğu yerde bize ve grubumuza aynı kullandığı cümle şuydu; 'P....ler' dedi ama tutanaklara geçmedi. Çünkü bu memurlara bu talimatlar verilmiş ve tutanaklara geçmeyen bir 'P....ler' kelimesi.

“O… ÇOCUKLARI”

Meclis Başkanı Bekir Bozdağ'ın Sakık'ı uyarması ve bu sözleri tekrar etmemesi gerektiğini söylemesi üzerine ise Sakık, "Sonra sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş, çıkıp grubumuza ‘o.....çocukları' dedi” ifadelerini kullandı. Sakık'ın o sözlerinin ardından TBMM Genel Kurulu'nda tansiyon yeniden yükseldi. Bağrışmaların yaşandığı salonda Bozdağ, oturuma 15 dakika ara verdi.

GÜNCEL Haberleri

Bülent Arınç diploma iptali ve İmamoğlu'nun tutuklanmasını sert sözlerle eleştirdi
Ege Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem
Kezban Hatemi'nin 'Nişantaşı'nda iç çamaşırıyla dolaşıyorlar' açıklaması olay oldu
ORC'nin yeni anketinde çarpıcı sonuç... AKP'yi üzecek anket
Ekrem İmamoğlu'ndan iktidara zehir zemberek yeni gönderme!