Sözcü canlı yayınında gergin anlar

Sözcü Tv, Adalet Bakanlığı önünde, İmamoğlu eylemlerinde gözaltına alınan ve tutuklanan gençler için 'Adalet ve Özgürlük Nöbeti'ne başladığını duyuran CHP'li Mahmut Tanal'ın sözlerini yarıda kesti.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, İBB Başkanı ve Ekrem İmamoğlu için düzenlenen protesto eylemlerine katıldıkları için tutuklanan öğrenciler için Adalet Bakanlığı önünde çadır kurdu.

Mahmut Tanal'ın çadırına polis müdahale etti. Yaşananların ardından Mahmut Tanal, Sözcü TV'ye çıktı ve Fatih Portakal'ın sorularını yanıtladı.

Mahmut Tanal, açıklama yaptığı sırada yayın "süremizin sonuna geldik" denilerek yarıda kesildi. Daha sonra Portakal'ın "Buyurun devam edin" demesine karşılık Tanal konuşmadı.

GÜNCEL Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan tarihi çağrı! Bu hafta sonu sonu göreceksiniz diyerek duyurdu
CHP'li eski başkan gözaltına alındı
Mahkemeden Ekrem İmamoğlu için yeni karar! İtiraz edilmişti
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'den tepki çeken CHP açıklaması
Hikmet Çetin'den büyük rest! Ben ancak kayyumu sokmamak için nöbet tutarım