Sel Tehlikesi! Meteoroloji'den 8 İl İçin Sağanak Uyarısı

İç Anadolu ve Akdeniz'de yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre, bölgede bugün öğleden sonra başlayacak olan kuvvetli sağanak yağışlar, hayatı olumsuz etkileyebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısına göre, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'nde yer alan 8 ilde bugün öğleden sonra kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, bugün öğleden sonra Aksaray, Niğde, Kayseri, Sivas'ın güneyi, Adana'nın kuzey ve doğusu, Mersin'in kuzeyi ile Osmaniye çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksama, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

TÜRKİYE Haberleri

Berkay Gezgin'den Tahliye Sonrası Meydan Okur Gibi Açıklama
Ünlü yazar “Korkuyorum” diyerek kalemini kırdı! Beklenmedik veda
Ekrem İmamoğlu, Cezaevinde üzüldüğü birkaç şeyi yazdı
Mansur Yavaş, 'şimdi sıra onlarda' diyerek duyurdu
Timur Soykan ve Murat Ağırel için son dakika gelişmesi