Narin Güran'ın Ön Otopsisi: Ölüm Sebebi Hala Belirsiz!

Narin Güran'ın otopsi sonuçları, olayın gizemini artırıyor. Cesedinde yapılan incelemelerde, bir bacağının kopmuş olduğu tespit edilirken, gözle görülür bir kesici veya delici alet yarası olmadığı belirtildi.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın otopsisi, ölümüne dair birçok soruyu gündeme getirdi. Yapılan incelemelerde, Narin'in sol bacağının diz kapağından itibaren koptuğu ve cesedin ciddi bir çürümeye uğradığı belirlendi. Ancak, ölüm sebebi ve zamanı hakkında kesin bir bilgiye ulaşılamadı.

Dün akşam yapılan otopsi işlemiyle ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Ceset üzerinden 91 biyolojik bulgu ve süprüntü örneği alındığını aktaran gazeteci İsmail Saymaz, şunları yazdı:

'BACAKTA KOPMA VAR'

"Sol bacakta diz kapağından itibaren kopma olduğu görüldü. Cesedin bulunduğu çuval içerisinde Narin’e ait olduğu değerlendirilen kaval kemiği çıktı. Kemik muhafaza altına alınarak, diğer kemik parçalarıyla birlikte İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmek üzere ayrıldı. Bacaktaki kopma nedeninin, ancak burada yapılacak incelemeyle anlaşılabileceği vurgulanıyor.

'CİDDİ ANLAMDA ÇÜRÜME BAŞLAMIŞ'

Tutanakta 'Uzmanların ilk izlenimlerinde cesette ciddi anlamda çürüme başlamış olduğundan somut bir beyanda bulunmanın mümkün olmayacağı' vurgulandı.

Gözle görülür şekilde kesici-delici alet veya ateşli silah yaralaması görülmedi.

İç kanama bulgusu tespit edilmedi."

TÜRKİYE Haberleri

Kılıçdaroğlu'ndan Dervişoğlu'na Sürpriz Ziyaret
Anayasa Tartışmalarında Bahçeli Son Noktayı Koydu
'Yoldaş Olmak İçin Buradayım' Dedi İmza Attı
CHP'li Belediye Başkanına Siyasi Yasak
CHP'de Mansur Yavaş Krizi! Ne Zaman Ayrılacak Belli Oldu