Meteoroloji'den İstanbul Dahil 24 İl İçin Sağanak Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamaya göre, bugün İstanbul dahil 24 ilde yerel sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da bugün öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması ve ani sel oluşturabilme riski bulunması nedeniyle vatandaşlar uyarıldı.

MGM'nin değerlendirmelerine göre, yurdun genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Marmara'nın doğusu, Orta Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Sivas, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van'ın kuzey ve doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Doğu Akdeniz'de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava Sıcaklığı

İç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar

Genellikle kuzey, Akdeniz kıyılarında güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

TÜRKİYE Haberleri

Malatya'da Deprem Kabusu Sürüyor: Artçılar 200'ü Aştı!
'Hazır Olmalıyız'
Vatandaşın Tercihi 'Hiçbiri' Oldu!
CHP'li Belediyeden Şevval Sam'a Dudak Uçuklatan Konser Ücreti
'Buradan İlan Ediyorum, Hodri Meydan'