Meteoroloji İl İl Açıkladı: Gök Gürültülü Sağanak Yağış Kapıda!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yarın birçok ilde etkili olması beklenen sağanak yağışlar konusunda vatandaşları uyardı. Özellikle Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

9 Eylül Pazartesi günü hava durumu, vatandaşları şaşırtabilir. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM), son tahminlerine göre, birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Marmara'nın kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi gibi bölgelerde dikkatli olunması gerekiyor.

Marmara’nın kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Zonguldak, Düzce, Sinop, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt çevreleri, Balıkesir'in kuzeyi, Muğla'nın doğusu, Antalya'nın iç kesimleri, Diyarbakır’ın doğusu ve Van’ın güney kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIK 

Sıcaklıkların Marmara'nın güneyi, İç Anadolu'nun doğusu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı öngörülüyor.

TÜRKİYE Haberleri

Türkiye'de 'En Güvenilmez' Kurumlar Belli Oldu
Malatya'da Deprem Kabusu Sürüyor: Artçılar 200'ü Aştı!
'Hazır Olmalıyız'
Vatandaşın Tercihi 'Hiçbiri' Oldu!
CHP'li Belediyeden Şevval Sam'a Dudak Uçuklatan Konser Ücreti