Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş İçin Çağrı: 'Bu Dava Burada Bitmedi'

Sinan Ateş cinayet davasında karar açıklandıktan sonra, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı açıklamalar geldi. Kılıçdaroğlu, cinayetin perde arkasındaki isimlerin ortaya çıkarılması için ikinci bir dava açılması gerektiğini söyledi.

Sinan Ateş cinayet davasında karar açıklandıktan sonra, Kemal Kılıçdaroğlu, cinayetin azmettiricilerinin hala ortaya çıkmadığını belirterek ikinci bir dava açılması gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, 'Sinan Ateş neden öldürüldü?' sorusunun cevabının alınması gerektiğini ifade etti.

Davaya katılan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, karar sonrasındaki açıklamasında "Birincisi şu, Sinan Ateş'i kim öldürdü? Bugün tetikçiler cezalarını aldılar. Adalet yerini buldu." ifadelerini kullandı. 

'BU DAVA BURADA BİTMEDİ'

Cinayetin tam olarak aydınlatılması için ikinci bir dava açılması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Ama ikinci bir sorumuz daha var. Sinan Ateş niçin öldürüldü? Bunun yanıtını henüz almış değiliz. Bu sorunun yanıtını aldığımızda gerçek failleri, gerçek katilleri, perdenin arkasındakileri de yakalamış olacağız. O nedenle bu dava burada bitmedi. Asıl faillerin bulunması, talimatların kimler tarafından verildiğinin öğrenilmesi için ikinci davayı bekliyoruz." diye konuştu.

TÜRKİYE Haberleri

'Seni, Kıbrıs'ta Toprak Verme Niyetinden Tanırız'
'Discord' Yayınlarına Yönelik Harekete Geçildi
Milyonların Beklediği Düzenleme Gündemde
'Çürüme İlk Sırada'
YÖK'ten Açıklama: Üniversite Sistemi Değişiyor mu?