Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na Destek: 'Yanındayım'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik siyasi yasak iddialarının gündeme gelmesiyle birlikte destek telefonunu açarak, 'yanındayım' mesajı verdi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik siyasi yasak iddialarının gündemde olduğu bir dönemde destek telefonu açtı. 'Ahmak davası' olarak bilinen davada İmamoğlu'nun aldığı ceza, siyasi arenada büyük yankı uyandırırken, Kılıçdaroğlu, bu süreçte İmamoğlu'nun yanında olacağını vurguladı.

Kılıçdaroğlu'nun İletişim Ofisi'nden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun telefon görüşmesinde, olası akıldışı bu yasağa karşı İmamoğlu’nun yanında olacağını ve gerekli mücadeleyi sonuna kadar vereceğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun İletişim Ofisi'nden yapılan açıklama şu şekilde:

'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak, siyasi yasak davası ile ilgili  desteklerini iletti. 

Telefon görüşmesinde, Sayın Kılıçdaroğlu, demokrasiye ve Türkiye'ye yakışmayan siyasi yasaklara karşı olduğunu belirterek, olası akıldışı bu yasağa karşı İmamoğlu’nun yanında olacağını ve gerekli mücadeleyi sonuna kadar vereceğini aktardı.'

TÜRKİYE Haberleri

Polis Katilinin Kuzeni de Tutuklandı
Kalbine Yenik Düştü... Genç Gazeteci Yaşar Tok, Ameliyat Sonrası Hayatını Kaybetti
Türkiye, Vicdani Retçiye Tazminat Ödeyecek
Lüks Oda, Kitap Zorlaması ve Velilere Tehditler
'Bir Sonraki Toplantı Ramallah'ta Yapılmalı'