İstifa Etmişlerdi! AKP'den Nevşehir, Ağrı ve Çanakkale İçin Karar

AKP, Nevşehir, Ağrı ve Çanakkale il başkanlıklarında görevden ayrılan isimlerin yerine yeni atamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla atanan yeni il başkanları, partinin sosyal medya hesabından duyuruldu.

AK Parti Teşkilat Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Nevşehir İl Başkanlığına Muhammed Feyzi Aygün, Ağrı İl Başkanlığına İlhami Yıldız ve Çanakkale İl Başkanlığına Ömer Faruk Göktürk'ün atandığı bildirildi.

Yeni il başkanlarına görevlerinde başarı dileğinde bulunulan açıklamada, eski il başkanlarına ise göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

HEPSİ İSTİFA ETMİŞTİ

AKP Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, yaptıkları ayrı açıklamalarla görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu. Naim Makas, yaptığı açıklamada, 5 yıldır sürdürdüğü Çanakkale İl Başkanlığı görevini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle tamamladığını belirtmişti.

Orhan Güngör ise, 26 Ocak 2023 tarihinden bu yana yürüttüğü Ağrı İl Başkanlığı görevine veda ettiğini ifade ederek, "Türkiye Yüzyılı'nın ilk ve belki de en önemli virajı olan önümüzdeki seçimler için büyük bir heyecanla yürüttüğüm görevimden Genel Merkezimizin takdiri ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ile ayrılıyorum" demişti.
 

TÜRKİYE Haberleri

Erdoğan'dan 6 Üniversiteye Yeni Rektör: Resmi Gazete'de Yayımlandı
15 Çocuk Ölümü, 9'u Narin'in Akrabası
Türkiye 'La Nina' Etkisini Giriyor! Uzmanlar Özellikle O Bölgeyi İşaret Etti
Avukatı Mahkemeye Başvurmuştu, Kabul Edildi
Sosyal Medya Fenomenleri Candan Kardeşler Davasında Karar Çıktı