İstanbul-Özbekistan Uçağı Acil İniş Yaptı, Son Anda Felaketten Döndü

İstanbul'dan Özbekistan'a giden bir yolcu uçağı, havada yaşanan teknik bir arıza nedeniyle Amasya Merzifon Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Uçakta yaşanan teknik arıza, yolcuların kabusu oldu! İstanbul-Taşkent seferini yapan bir uçak, Amasya üzerindeyken teknik bir sorunla karşılaştı. Kabin basıncında yaşanan anormallik üzerine pilot, en yakın havalimanı olan Merzifon'a acil iniş kararı aldı.

AA'nın haberine göre, Taşkent'e giden Qanot Sharq Havayollarına ait yolcu uçağının kaptanı Amasya üzerindeyken, uçakta teknik sorun tespit etti.

Kabin basıncında normal dışı belirtiler fark edilmesi üzerine uçağın Merzifon Havalimanı'na inmesine karar verildi. 152 yolcusu bulunan uçak güvenli şekilde piste indi.

Arızanın giderilmesinin ardından uçağın Taşkent'e gitmek üzere yeniden havalanacağı ifade edildi.

TÜRKİYE Haberleri

Berkay Gezgin'den Tahliye Sonrası Meydan Okur Gibi Açıklama
Ünlü yazar “Korkuyorum” diyerek kalemini kırdı! Beklenmedik veda
Ekrem İmamoğlu, Cezaevinde üzüldüğü birkaç şeyi yazdı
Mansur Yavaş, 'şimdi sıra onlarda' diyerek duyurdu
Timur Soykan ve Murat Ağırel için son dakika gelişmesi