İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan'ın garsonla yaşadığı olayı anlattı

Silivri cezaevinde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan, garsonla arasındaki diyaloğu anlattı: Pehlivan açıklamasında ''Millet ona ve adalet mücadelesine sahip çıkıyor'' ifadelerine yer verdi.

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan, İmamoğlu'nun yargılanmaya başladığı dünkü duruşma sonrası tek başına yemek yediği restoranda hesabı istediğinde garsonun "Ekrem Başkan hesabınızı ödedi" dediğini belirterek, "O an anladım, evet, kazanacağız" dedi.

Pehlivan, X hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Bu hukuksuzlukları gerçekten aşabilecek miyiz?” diye çok soran oluyor. Dün Sayın İmamoğlu’nun duruşma sonrası bir yerde tek başıma yemek yedim. Hesabı istediğimde, garson yaklaşıp 'Ekrem Başkan hesabınızı ödedi, afiyet olsun' dedi. O an anladım: Bu sadece bir yemek değil, bir dayanışma mesajıydı. Ekrem İmamoğlu kendini milletine emanet etti. Ve milleti, ona da, onun adalet mücadelesine de sahip çıkıyor. Umutsuzluğa yer yok. Evet, aşacağız. Evet, kazanacağız."

TÜRKİYE Haberleri

Gazeteci Nevşin Mengü, ABD Başkanı Trump'un Gazze planını açıkladı
CHP’li Yavuzyılmaz, CHP'li yöneticilerin ifadeye çağrıldığını açıkladı! Korkmuyoruz
İmamoğlu operasyonunu eleştirdiği için AKP'den İhraç edilen vekil ilginç bir eylem başlattı
Amasya depremi sonrası Naci Görür'den ilk açıklamalar
Ekrem İmamoğlu 'yarın sizlerle birlikte olmaya geliyorum' diyerek duyurdu