Fernas'ın Sahibi AKP'li Nasıroğlu'ndan İşçilere Ağır Sözler: 'Münafıklar Ordusu'

Fernas Madencilik işçilerinin haklı mücadelesi devam ederken, şirket sahibi ve AKP'li milletvekili Ferhat Nasıroğlu, işçileri ve muhalefeti hedef alan sert açıklamalarda bulundu.

AKP'li Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Fernas Madencilik işçilerinin haklı mücadelesine yönelik yaptığı açıklamayla yeni bir tartışma yarattı. Nasıroğlu, işçileri yalana yakın Ankara'ya yürümeye zorlayan muhalefeti suçlayarak, 'Münafıklar ordusu bir araya gelince maalesef sorun çözülmez' dedi. İşçilere ise 'Gelsinler, işe başlasınlar' çağrısında bulundu. 

'TEKRAR GELSİNLER, İŞE BAŞLASINLAR'

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında açıklama yapan Nasıroğlu, kendisinin işçilerle bir sorununun olmadığını öne sürerek, 'Tekrar gelsinler, işe başlasınlar. İş güvenliğiyle ilgili de yetkili kurumlar geldi ve yerinde inceledi. Orada şu anda 450 kişi çalışıyor. Eğer orada iş güvenliği sorunu olsa, bu arkadaşlarımızın parası verilmese çalışmazlardı.' dedi.

Açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alan Nasıroğlu, 'Siz nasıl bu insanları bu hale sokarsınız? Bunu siyasete alet ediyorsunuz. Özgür Özel, başta senin boynunadır.' ifadelerini kullandı. 

'MÜNAFIK BİR SENDİKA BAŞKANI VAR'

İşçilerin örgütlendiği sendikanın yöneticilerini de hedef alan Nasıroğlu, 'Münafıklar bu işin çözülmesini istemiyor. Bir münafık sendika başkanı var o da işin reklam boyutunda. Münafıklar siyasette de var onlar da işi farklı bir boyuta getiriyor. Münafıklar ordusu bir araya gelince maalesef sorun çözülmez.' ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Cumhuriyet

TÜRKİYE Haberleri

Türkiye'de 'En Güvenilmez' Kurumlar Belli Oldu
Malatya'da Deprem Kabusu Sürüyor: Artçılar 200'ü Aştı!
'Hazır Olmalıyız'
Vatandaşın Tercihi 'Hiçbiri' Oldu!
CHP'li Belediyeden Şevval Sam'a Dudak Uçuklatan Konser Ücreti