Silivri cezaevinde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, yalnız olmadıklarını belirterek, "Bu sadece Ekrem ve çalışma arkadaşlarına yaşatılan hukuksuzlukla ilgili değil. Türkiye'nin dört bir yanında insanlar yaşadıkları haksızlıkların farkında olarak, adalet ve eşitlik için, ülkemizin demokratik geleceği için hep birlikte bir mücadele veriyor. O yüzden inancımı ve umudumu kaybetmiyorum. Ülkesini düşünen, değerlerine sahip çıkan milyonlarca vatandaş olarak, hiçbirimiz yalnız değiliz" dedi.
Sözcü gazetesi yazarı İpek Özbey, 23 Mart'ta tutuklanan İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ile konuştu. Dilek İmamoğlu, yalnız olmadıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Şunu her zaman biliyorum; bu sadece Ekrem ve çalışma arkadaşlarına yaşatılan hukuksuzlukla ilgili değil. Türkiye'nin dört bir yanında insanlar yaşadıkları haksızlıkların farkında olarak, adalet ve eşitlik için, ülkemizin demokratik geleceği için hep birlikte bir mücadele veriyor. O yüzden inancımı ve umudumu kaybetmiyorum. Ülkesini düşünen, değerlerine sahip çıkan milyonlarca vatandaş olarak, hiçbirimiz yalnız değiliz."