Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüşme gerçekleştirdi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macar mevkidaşı Katalin Novak ile Sandor Sarayı'nda görüşmesinin ardından Karmelita Manastırı'nı da ziyaret etit.

Erdoğan, burada kendisini karşılayan Başbakan Orban'a yerli ve milli imkanlarla üretilen, Oltu siyahı renginde Togg hediye etti.

Erdoğan, iki ülke arasındaki ilişkilerin 100. yılına özel hazırlanan "HU TR-100 plakalı" Togg'u kullanan Başbakan Orban'a otomobil hakkında bilgi verdi.

Başbakan Orban da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Macar atı hediye etti. Erdoğan ve Orban, basına kapalı gerçekleşen ikili görüşmenin ardından heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.

Muhabir: Kaan Bozdoğan-AA

GÜNCEL Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan tarihi çağrı! Bu hafta sonu sonu göreceksiniz diyerek duyurdu
CHP'li eski başkan gözaltına alındı
Mahkemeden Ekrem İmamoğlu için yeni karar! İtiraz edilmişti
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'den tepki çeken CHP açıklaması
Hikmet Çetin'den büyük rest! Ben ancak kayyumu sokmamak için nöbet tutarım