CHP'li Yavuzyılmaz duyurdu: Apartman aidatlarından elektriğe yüzde 90 zam geliyor

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, 2025 Şubat itibarıyla apartmanların ortak alanlarında kullanılan elektriğe zam geleceğini duyurdu. Yavuzyılmaz, bu zammın 10 milyon vatandaşı etkileyeceğini belirtti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, AK Parti'nin apartman aidatlarına yönelik yeni bir zammı duyurdu. 2025 yılının Şubat ayından itibaren, apartmanların ortak kullanım alanlarında tüketilen elektriğe zam geleceğini belirten Yavuzyılmaz, bu durumun en az 10 milyon vatandaşı etkileyeceğini vurguladı. Yüzde 90 oranında bir artış beklenirken, bu durum hanelerde önemli bir yük oluşturacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti’den yeni müjde! Apartman aidatlarına zam geliyor!" ifadelerini kullanan Yavuzyılmaz, 2025 yılının Şubat ayından itibaren konutların yanı sıra apartmanların da elektrik zammından etkileneceğini belirtti.

Yavuzyılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti’den yeni müjde! Apartman aidatlarına zam geliyor! 2025 yılının şubat ayından itibaren, sadece konutların değil, apartmanların ortak kullanımda tükettiği elektriğe de zam geleceğini tespit ettik. Konutlardaki gibi, aylık elektrik faturası 1.050 lira ve üzeri gelen apartmanlara yüzde 90 oranında elektrik zammı geliyor. Zamdan etkilenecek hane sayısı: 3 Milyon. Zamdan etkilenecek kişi sayısı: 10 Milyon. Sonuç: AK Parti’nin elektrik zammı en az 10 milyon vatandaşı daha çarpacak!"

GÜNCEL Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan tarihi çağrı! Bu hafta sonu sonu göreceksiniz diyerek duyurdu
CHP'li eski başkan gözaltına alındı
Mahkemeden Ekrem İmamoğlu için yeni karar! İtiraz edilmişti
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'den tepki çeken CHP açıklaması
Hikmet Çetin'den büyük rest! Ben ancak kayyumu sokmamak için nöbet tutarım