CHP Milletvekili Cemal Enginyurt, Silivri Cezaevi’nde tutuklu olarak bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve siyasi tutukluları ziyaret etmek için Silivri’ye gittiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.
CHP Milletvekili Cemal Enginyurt, doğum gününde önemli siyasi isimlerin tutuklu olarak bulunduğu Silivri Cezaevi’ne gittiğini ‘Silivri yolundayız’ diyerek paylaşımda bulundu. Enginyurt paylaşımında, “Silivri yolundayız. Selamlarınızı iletecek, sizin adınıza kucaklaşacağız. Elbet güzel günler göreceğiz” ifadelerini kullandı.
CEMAL ENGİNYURT KİMLERİ ZİYARET ETTİ?
İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu dışında Silivri’de tutuklu olarak bulunanlar sırasıyla; Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Genel Sekreteri Mahir Polat, İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, gezi tutukluları ve ünlü isimler.