Ankara Kulislerinde Kabine Değişimi İddiası: Görevden Alınacak İki Bakan Kim?

Ankara kulislerinde kabine değişikliği konuşulmaya başlandı. AKP kaynaklarından sızan bilgilere göre, iki bakanın görevden alınacağı iddiaları gündemde.

Halk TV'nin haberine göre, Ankara kulislerinde kabine değişikliği konuşulmaya başlandı. İddiaya göre, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı'nın koltukları sallantıda.

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gazetecilere verdiği 'off the record' veri sızıntısı demeciyle başını derde soktu. Uraloğlu, günlerdir bu durumu kurtarmaya çalışıyor. Halk TV programcısı İsmail Küçükkaya, Uraloğlu'nun "Güncel bir veri sızıntısı yok" şeklindeki muğlak açıklamalarını eleştirerek, "Gerek BTK'da gerek Ulaştırma Bakanlığı'nda ciddi değişiklikler olabilir" dedi.

Diğer yandan, Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı da çiftçilerin uzun süredir devam eden protestoları ve kıyma fiyatlarının yükselmesi nedeniyle eleştirilerin odağı haline geldi. 540 liralık kıyma fiyatını 'normal' bulan Yumaklı'nın koltuğunun tehlikede olduğu ifade ediliyor.

Ankara kulislerinde, bu iki bakanın görevden alınacağına dair iddialar giderek artıyor. Bu gelişmeler, kabine değişiminin yaklaşmakta olduğu yönündeki spekülasyonları güçlendiriyor.

  

TÜRKİYE Haberleri

'Kirli Siyasete Alet Olmayacağım'
'Biz de Sizler Gibi Bekliyoruz'
AKP Erimeye Devam Ediyor
Erdoğan'a İki Rapor Sunuldu
Kılıçdaroğlu'ndan Dervişoğlu'na Sürpriz Ziyaret