Altyapı Yetersizliği İki Can Almıştı! Konak Belediyesi, Şevval Sam İçin Kesenin Ağzını Açtı

İzmir Konak’ta yaşanan altyapı yetersizliği, iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesine yol açarken, aynı belediyenin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenleyeceği Şevval Sam konserine dudak uçuklatan bir ücret ödeyeceği ortaya çıktı.

İzmir, Konak Belediyesi'nin, ünlü sanatçı Şevval Sam'a 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında 2 saatlik konser performansı için 5.3 milyon TL ödeyeceği bilgisi gündeme bomba gibi düştü. 

Bu yüksek bütçe, bölgedeki altyapı sorunları ve geçtiğimiz aylarda yaşanan elektrik akımı faciasının iki vatandaşın hayatını kaybetmesi olayı ile birleşince, CHP'li belediyenin harcama politikalarına yönelik eleştirileri artırdı.

Bu olay, kamu kaynaklarının nasıl kullanıldığına dair tartışmaları yeniden alevlendirirken, belediyenin 2 saatlik konser için ayırdığı bütçe sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandırdı.

ZAFER ŞAHİN'DEN MANİDAR PAYLAŞIM

Sözleşmeyi paylaşan Gazeteci Zafer Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Enflasyon sanatçıların da hayat standartlarını geriletti. Bu sebeple Şevval Şam, 29 Ekim’de İzmir-Konak’ta vereceği konserin kaşesini 5 Milyon 300 bin lira olarak güncelledi. Bir başkadır belediyelerimiz ve sanatçılarımızın Cumhuriyet Bayramı sevgisi, coşkusu." ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE Haberleri

Türkiye'de 'En Güvenilmez' Kurumlar Belli Oldu
Malatya'da Deprem Kabusu Sürüyor: Artçılar 200'ü Aştı!
'Hazır Olmalıyız'
Vatandaşın Tercihi 'Hiçbiri' Oldu!
'Buradan İlan Ediyorum, Hodri Meydan'