Adana'da şoke eden olay! Binanın betonundan tabak çıktı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen şehirlerden biri olan Adana'da, yıkımı süren ağır hasarlı binanın beton bağlama noktasından bakır tabak çıktı

Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen illerimizden biri olan Adana'da herkes sizi çıldırtan bir olay yaşandı. Yıkımı hala devam eden binalardan birinde betonun içinde bir tabak bulundu.

Kentte, 6 Şubat'taki depremlerin ardından yıkım kararı verilen yapılardaki çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda, merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'nde 13 katlı İnci Apartmanı'nda yıkım çalışması başlatıldı.

Çalışmada işçiler, pencerenin üzerinde perde duvarı tutmak için yapılan ve içerisinde 4 demir olan hatılda bakır tabak buldu.

Yıkım ekibinde yer alan Mehmet İpek, AA muhabirine, 13 katlı binanın yıkımına 18 Kasım'da başladıklarını söyledi.

Dama çıkarılan iş makinesinin kat kat yıkarak aşağı indiğini belirten İpek, "Çok ağır hasarlıydı, acil yıkım isteniyordu. 10. katında hatıldan yemek tabağı çıktı. Şaşırdık yani, daha önce böyle bir şey görmedik. İlk defa başımıza geldi." diye konuştu.

Muhabir: Eren Bozkurt-AA

TÜRKİYE Haberleri

Berkay Gezgin'den Tahliye Sonrası Meydan Okur Gibi Açıklama
Ünlü yazar “Korkuyorum” diyerek kalemini kırdı! Beklenmedik veda
Ekrem İmamoğlu, Cezaevinde üzüldüğü birkaç şeyi yazdı
Mansur Yavaş, 'şimdi sıra onlarda' diyerek duyurdu
Timur Soykan ve Murat Ağırel için son dakika gelişmesi