Adalet Bakanı Tunç'tan, Eylem Tok ve Oğlu Timur Cihantimur Davasına İlişkin Açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ABD'de hakim karşısına çıkan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'ye iade talebi kapsamında ABD'de yakalanarak gözaltına alınan, Boston'da çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan ve bugün ayrı ayrı hakim karşısına çıkarılan şüpheli Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un tutukluluk hallerinin devamına karar verildiğini belirtti.

Eylem Tok'un duruşmasının 27 Haziran'a, oğlu Timur Cihantimur'un duruşmasının ise 20 Haziran'a ertelendiğini hatırlatan Tunç, "Adaletin tecellisi için şüphelilerin ABD'den ülkemize iadeleri hakkında gerekli girişimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE Haberleri

Berkay Gezgin'den Tahliye Sonrası Meydan Okur Gibi Açıklama
Ünlü yazar “Korkuyorum” diyerek kalemini kırdı! Beklenmedik veda
Ekrem İmamoğlu, Cezaevinde üzüldüğü birkaç şeyi yazdı
Mansur Yavaş, 'şimdi sıra onlarda' diyerek duyurdu
Timur Soykan ve Murat Ağırel için son dakika gelişmesi