iPhone 16'da Büyük Spekülasyon! Kuyruktaki Gerçekler Ortaya Çıktı

Fiyatları 64 bin 999 TL ile 119 bin 999 TL arasında değişen iPhone 16'nın Türkiye'deki lansmanı ile birlikte mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluştu. Ancak bu kuyrukların altında yatan gerçekler oldukça şaşırtıcı oldu.

Apple'ın yeni modeli iPhone 16'ya olan ilgi beklenenden çok daha fazla oldu. Ancak bu ilginin arkasındaki nedenler, teknoloji tutkunlarının ötesine geçti. Satış fiyatı 64 bin 999 TL ile 119 bin 999 TL arasında değişen iPhone 16 için kuyruğa girenlerin yine büyük çoğunluğunun telefon satıcıları olduğu ortaya çıktı.

Türkiye Gazetesi'nden Kaan Zenginli'nin haberine göre, Apple'ın en yeni modeli iPhone 16, sadece mağaza kapılarında saatlerce bekleyen teknoloji meraklılarını değil, fırsatçıları da ağırladı. Özellikle iPhone 16 Pro Max modeli, hem 256 GB hem de 1 TB hafıza seçenekleriyle yoğun ilgi gördü. Apple'ın en pahalı modeli olan bu cihazlar, kısa sürede tükendi.

50'DEN FAZLA CİHAZ ALAN VAR

Yoğun talebi fırsata çevirmek isteyen bazı telefoncular, tanıdıklarını da sıraya dahil ederek stokları adeta kapıştı. Bir telefoncunun yakınları aracılığıyla 50'den fazla iPhone 16 Pro Max aldığı öğrenildi. Apple mağazalarından veya internet sitesinden sipariş verenlerin cihazlarına 6 hafta sonra ulaşabilecekleri belirtilirken, telefonculardan hemen almak isteyenler 1 TB 16 Pro Max için 140-145 bin TL'yi gözden çıkarmak zorunda kalıyor.

TEKNOLOJİ Haberleri

Telegram'da 'Gizlilik' Bitti: Artık Kullanıcı Bilgilerini Paylaşacak
Boykot Olmayan Telefon Markaları
Lübnan Saldırılarının Gölgesinde Dikkat Çeken Açıklama
19 Telefon Modeli İçin Tarih Belli Oldu
Facebook Çöktü! Facebook Neden Açılmıyor? Facebook Engellendi Mi?