Zafer Şener'in Sözleri Fenerbahçe'yi Harekete Geçirdi

Galatasaray Kongre Üyesi Zafer Şener'in Fenerbahçe hakkındaki hakaret içerikli sözleri üzerine Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Şener hakkında suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki ezeli rekabet bir kez daha alevlendi. Galatasaray Kongre Üyesi Zafer Şener'in yaptığı açıklamalar üzerine Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Şener hakkında suç duyurusunda bulundu. Şener'in Fenerbahçe hakkında kullandığı ifadeler, iki kulüp arasında yeni bir gerilim yarattı.

Mosturoğlu yaptığı açıklamada, 'Zafer Şener isimli şahıs hakkında Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzüğünün 44 (4) maddesi gereğince Yüksek Divan Kurulunu temsilen suç duyurusunda bulunulmuştur.' ifadeleri kullanıldı.

'KANARYADAN POST, FENERDEN DOST OLMAZ'

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Zafer Şener, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

'Ezeli rekabeti biz 2000'de bitirdik. 3-4 senedir de 3'er 3'er atarak perçinlendik. Gelelim ebedi dost bölümüne. Siz hiç dostunuza haysiyetsiz, şerefsiz dediniz mi? Peki dostlarınız size bunu dedi mi? Kanaryadan post Fenerden dost olmaz. Oraya o Anadolu takımının tribününe giden seyircimize kucak dolusu sevgiler. 3-1 yenerek; haysiyetsiz, şerefsiz ve hırsızlara Türkiye'nin en büyüğünün kim olduğunu gösterdiler!'

SPOR Haberleri

Golden Boy'da Türk Rüzgarı! Finalistler Belli Oldu
Ampute Futbol Milli Takımı Balkan Şampiyonu Oldu
Fenerbahçe, İngiliz Kanat Oyuncusunun Macerasına Nokta Koydu
Büyükekşi'nden Hacıosmanoğlu'nun 'Yolsuzluk' İddialarına Yanıt
Siyasi Gerginlikler Sporu Etkiledi! Fenerbahçe Beko Maçı Türkiye'den Alındı