Türkiye Kupası'nda Sürpriz Sonuçlar: 3 Takım Turu Geçti

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanan 2. tur maçlarında heyecan doruktaydı. Tek maç eleme usulüne göre oynanan turda, 3 takım bir üst tura yükseldi.

Bugün Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda üç heyecan dolu maç gerçekleşti. Tek maç eleme usulüne göre oynanan bu turlarda, Kilis Belediyespor, Zonguldakspor ve Fethiyespor, bir üst tura yükseldi. 

KİLİS BELEDİYESPOR - BALIKESİRSPOR: 2-0

Günün ilk karşılaşmasında Kilis Belediyespor, Balıkesirspor'u konuk etti. Kilis 7 Aralık Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Ev sahibi ekip, 76. dakikada Uğur Yalçın ve 90. dakikada Umut Koray Öz'ün golleriyle maçı 2-0 kazanarak bir üst tura yükseldi.

ZONGULDAKSPOR - KIRIKKALE FK: 4-2

Zonguldakspor, Kırıkkale FK ile karşılaştı. Karaelmas K. Köksal Stadı'ndaki mücadelede, konuk ekip Kırıkkale FK ilk yarıda 2-0 öne geçti. Ancak Zonguldakspor, 68. dakikada Okan Baydemir ile farkı bire indirdi. Maçın son dakikalarında Ethem Pülgir'in 90+3. dakikada attığı golle eşitliği sağladı ve normal süre 2-2 sona erdi. Uzatmalarda Can Muhammet Vural'ın 114. dakikada penaltıdan attığı golle öne geçen Zonguldakspor, 118. dakikada Burak Başkaya'nın golüyle maçı 4-2 kazanarak bir üst tura adını yazdırdı.

FETHİYESPOR - DÜZCE CAM DÜZCESPOR: 2-2 (4-3 PENALTILARLA)

Günün son maçında Fethiyespor, Düzce Cam Düzcespor'u ağırladı. İlk yarıyı Nurettin Çakır'ın 36. dakikada attığı golle 1-0 önde kapatan Fethiyespor, Düzce Cam Düzcespor'un 66. dakikada Ramazan Özkabak ile eşitliği sağlamasıyla zor anlar yaşadı. Nurettin Çakır, 70. dakikada penaltıdan attığı golle Fethiyespor'u yeniden öne geçirdi. Ancak Düzce Cam Düzcespor, 81. dakikada Berkay Ekici ile durumu 2-2 yaptı ve normal süre bu sonuçla tamamlandı. Uzatmalarda gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Fethiyespor, penaltılarda rakibini 4-3 yenerek bir üst tura yükseldi.

SPOR Haberleri

Golden Boy'da Türk Rüzgarı! Finalistler Belli Oldu
Ampute Futbol Milli Takımı Balkan Şampiyonu Oldu
Fenerbahçe, İngiliz Kanat Oyuncusunun Macerasına Nokta Koydu
Büyükekşi'nden Hacıosmanoğlu'nun 'Yolsuzluk' İddialarına Yanıt
Siyasi Gerginlikler Sporu Etkiledi! Fenerbahçe Beko Maçı Türkiye'den Alındı