TFF'de Hacıosmanoğlu ile Cander Arasında Görüş Ayrılığı: İstifa Etti

Türk futbolunun yönetim organı TFF'de önemli bir gelişme yaşandı. Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander, görevinden istifa ettiğini açıkladı. İddiaya göre, Cander ile TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında görüş ayrılığı yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander, görevinden istifa etti. İddiaya göre, Cander ile TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında yaşanan görüş ayrılıkları bu karara neden oldu.

'YÖNETİMİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİM'

Cander, yaptığı açıklamada, "Gördüğüm lüzum üzerine ve işlerimin yoğunluğundan TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden, ayrıca sponsorluk ve pazarlamadan sorumluluk görevimden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak yetkinliklerim çerçevesinde yönetimimize destek olmaya devam edeceğimi bildiririm." ifadelerini kullandı.

Lale Cander'in TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüş ayrılıkları yaşadığı için istifa ettiği iddia edildi.

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander'in görülen lüzum üzerine tüm görevleri alınmış olup, TFF Yönetim Kurulu tarafından istifası istenmiştir." denildi.
 

SPOR Haberleri

Golden Boy'da Türk Rüzgarı! Finalistler Belli Oldu
Ampute Futbol Milli Takımı Balkan Şampiyonu Oldu
Fenerbahçe, İngiliz Kanat Oyuncusunun Macerasına Nokta Koydu
Büyükekşi'nden Hacıosmanoğlu'nun 'Yolsuzluk' İddialarına Yanıt
Siyasi Gerginlikler Sporu Etkiledi! Fenerbahçe Beko Maçı Türkiye'den Alındı