Kara Borsa İddialarına Dursun Özbek'ten Olay Açıklama: 'Babamın Oğlu Olsa...'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübü sarsan kara borsa bilet iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özbek, suçlu kim olursa olsun cezasız kalmayacağını belirterek, 'Eğer bir suçlu varsa babamın oğlu da olsa cezasız kalmayacak.' dedi.

Galatasaray'da kara borsa skandalı gündemden düşmüyor. Başkan Dursun Özbek, kulübü sarsan bu iddialara ilişkin Galatasaray'ın Divan Kurulu eylül ayı Olağan Toplantısı'nda sert açıklamalarda bulundu. Özbek, suçlu kim olursa olsun cezasız kalmayacağını belirterek,  'Söz veriyorum, eğer bir suçlu varsa babamın oğlu da olsa cezasız kalmayacak.' dedi.

'BABAMIN OĞLU DA OLSA CEZASIZ KALMAYACAK'

Özbek, şunları söyledi:

''Bu süreç yargıya intikal etmiş vaziyette. Biz konuyu takip ediyoruz. Söz veriyorum, eğer bir suçlu varsa babamın oğlu da olsa cezasız kalmayacak. Eğer bu iddialar boş çıkarsa, bu suçlamalarda bulunanların da bu camiaya hesap vermesi gerektiğine inanıyorum. Temel amacın, bu yönetime iş yapamaz hale getirmek olduğunu düşünüyorum. Biz hiçbir çıkarımız olmadan, sadece Galatasaray sevgisiyle bu kulübe katkıda bulunmak için geldik. Yaklaşık 3 ay önce Galatasaray tarihinde rekor oyuyla bizi bu onurlu göreve layık gördünüz. Şimdi bizi yapmak istediklerimizden alıkoymaya çalışanların Galatasaray’a ne kadar zarar verdiklerini hepimizin görmesini istiyorum. Tüm bunlara rağmen aynı hedefle çalışmaya devam edeceğiz. Şeffaf olmaya, fikirlerinizi almaya, yapıcı eleştiricilerinizi dinlemeye devam edeceğiz. Galatasaray son dönemlerde kavgalardan, çekişmelerden çok çekti. Bunların hiçbirisi camiamıza iyi gelmedi. Bunu en iyi bilenlerden birisi benim."

SPOR Haberleri

Basın Toplantısına Katılmamıştı... PFDK'dan Valkanis'in Rahatsızlığına Rağmen Ceza!
Fenerbahçe-Galatasaray Derbisi Bilet Fiyatları Dudak Uçuklattı
TFF'den Beştepe'ye Özel Ziyaret
Fenerbahçe, Galatasaray'ı 'Haksız Rekabet' ile Suçladı, 7 Kuruma Şikayet Etti
Teknik Direktör Kenan Koçak, Ankaragücü ile Sözleşme İmzaladı: Hedef Süper Lig!