Galatasaray, RAMS Park'ta UEFA Avrupa Ligi'ne 3 Puanla Başladı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk maçında Yunanistan temsilcisi PAOK'u 3-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Sarı-kırmızılılar, bu sonuçla gruptaki iddiasını güçlendirdi.

Avrupa arenasında mücadele eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçında Yunanistan ekibi PAOK'u konuk etti. Heyecan dolu geçen karşılaşmada sarı-kırmızılılar, etkili oyunuyla rakibini 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Galatasaray, gruptaki ilk maçını kazanarak önemli bir avantaj elde etti.

Sarı-kırmızılıların gollerini 48. dakikada Rahman Baba'nın kendi kalesine, 75. dakikada Yunus Akgün ve 90+5. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Yunan ekibinin tek golü ise 67. dakikada Konstentelias'tan geldi.

TARİHİ BAŞARI

Bu karşılaşma, Galatasaray'ın Avrupa'daki 319. maçı oldu ve 144. galibiyetini elde etti. Yunan takımlarıyla oynadığı 7 maçta ise 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak dikkat çekti.

MAURO ICARDİ'NİN DÖNÜŞÜ

Galatasaray'da sakatlığını atlatan Mauro Icardi, 78. dakikada Victor Osimhen'in yerine oyuna dahil oldu. Icardi'nin dönüşü, takım için büyük bir güç kaynağı oldu.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamış oldu. Sarı-kırmızılılar, bir sonraki Avrupa maçını 3 Ekim'de Rigas ile deplasmanda oynayacak. PAOK ise aynı tarihte FCSB'yi konuk edecek.

SPOR Haberleri

Süper Lig'de 7. Hafta Hakemleri Belli Oldu
Taraftar Ali Koç'a Kazan Kaldırdı
Fenerbahçe'den Sert 'Milli Takım' Kararı
Trabzonspor'un Hücum Hattında Sakatlık Krizi
Ertem Şener, Beyaz TV'yi Bıraktı! Ahmet Çakar Ne Yapacağını Açıkladı