THY Uçağını Birbirine Katmıştı! Savcılık Dilan Çıtak İçin Harekete Geçti

Ünlü şarkıcı Dilan Çıtak, bir uçakta yaşadığı olayla gündeme geldi. THY'nin Bodrum-İstanbul seferinde kabin memuru ile yaşadığı tartışma büyüyerek fiziksel şiddete dönüştü. Şarkıcı hakkında soruşturma başlatıldı.

İbrahim Tatlıses'in kızı ünlü şarkıcı Dilan Çıtak, bir uçakta yaşadığı olayla gündeme geldi. THY'nin Bodrum-İstanbul seferinde kabin memuru ile yaşadığı tartışma büyüyerek fiziksel şiddete dönüştü. Şarkıcı hakkında soruşturma başlatıldı.

7 Eylül'de gerçekleşen Türk Hava Yolları'nın Bodrum-İstanbul uçuşunda, kabin memuru Dilan Çıtak Dörter'e kedisini kurallar gereği pusetten çıkarmaması gerektiği hatırlatıldı. Ancak Dörter, bu uyarı sonrası görevliyle tartıştı ve iddialara göre fiziksel şiddet uyguladı.

İstanbul Havalimanı'na inişin ardından Dörter, polis eşliğinde uçaktan indirildi. Kabin memuru, Dörter hakkında şikayetçi oldu. Ancak Dörter, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Çıtak Dörter hakkında "hakaret", "tehdit" ve "basit yaralama" suçlamalarıyla soruşturma başlattı.

MAGAZİN Haberleri

Gülben Ergen'den 'Evimde Güvendeyim' Diyen Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' Tepkisi
Marmaris Villası Davasında Şahan Gökbakar'a Ağır Ceza Talebi
Bali'de Romantik Anlar! Şeyma Subaşı'nın Gizemli Yakışıklısı Ortaya Çıktı
Kanseri Yenmişti! Deniz Uğur'dan Üzücü Haber
'Yaren Leylek' Galasında Ortaya Çıktı! Hande Doğandemir Kaza Geçirdi