Polat Çiftine Komşu Kavgası Davasında Karar Çıktı: Engin Polat'a Hapis Cezası

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın komşularını darp etmekle suçlandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Engin Polat'a 1 yıl 11 ay 10 gün hapis cezası verirken, Dilan Polat beraat etti.

Park yeri yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle gündeme gelen Dilan ve Engin Polat çifti hakkında verilen karar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Mahkeme, Engin Polat'ı konut dokunulmazlığını ihlal suçundan cezalandırırken, Dilan Polat hakkındaki suçlamaları düşürdü.

Dilan Polat, komşuları Metin Atayeter'i darp etme suçlamasıyla yargılanıyordu. Ancak Atayeter'in şikayetini geri çekmesi nedeniyle Dilan Polat'a yönelik hakaret, yaralama ve tehdit suçlarından açılan dava da düşürüldü. Engin Polat'ın cezası ise ertelendi.

NE OLMUŞTU?

Olay, 2 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Çekmeköy’de park yeri yüzünden yaşanan bir tartışma ile başlamış, tartışma kavgaya dönüşmüştü. Polat çifti, daha önce kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla da yargılanmış ve bu davada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardı.

MAGAZİN Haberleri

Müzikten Milyarlar Kazanıyor! Taylor Swift'in Serveti Dudak Uçuklattı
Demet Akalın ve Gülben Ergen Arasında 'İdam' Gerilimi
Müjdat Gezen'den Endişelendiren Haber: Sahneler Sessiz Kaldı
Gülben Ergen'den 'Evimde Güvendeyim' Diyen Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' Tepkisi
Marmaris Villası Davasında Şahan Gökbakar'a Ağır Ceza Talebi