Müzikten Milyarlar Kazanıyor! Taylor Swift'in Serveti Dudak Uçuklattı

Pop müziğin kraliçesi Taylor Swift, sadece müzikle değil, aynı zamanda servetiyle de adından söz ettiriyor. Forbes'a göre, Swift'in net serveti 1.6 milyar dolara ulaşarak dünyanın en zengin kadın şarkıcısı oldu.

'Eras Tour' ile tüm dünyayı kasıp kavuran Taylor Swift, sadece müzik listelerinde değil, aynı zamanda servet listesinde de zirveye yerleşti. Forbes'in açıkladığı verilere göre, Swift'in serveti 1.6 milyar dolara ulaşarak Rihanna ve Selena Gomez gibi isimleri geride bıraktı.

Bloomberg Milyarderler Endeksi, Swift'in net servetini son olarak 1,1 milyar dolar olarak açıklamıştı. Prestijli ekonomi dergisi Forbes ise Grammy ödüllü şarkıcının toplam servetinin 1,6 milyar dolara yükseldiğini bildirdi.

RİHANNA VE SELENA'YI GERİDE BIRAKTI

Ünlü şarkıcı Taylor Swift'in, 'en zengin kadın şarkıcı' unvanı için yarıştığı rakipleri Rihanna ve Selena Gomez, sırasıyla 1,4 milyar dolar ve 1,3 milyar dolar servete sahip. Bu iki sanatçının ortak noktası, servetlerini kurdukları güzellik firmalarından elde ettikleri gelirle artırmaya devam etmeleri. Ancak Swift'in serveti tamamen müzikten kazandığı paradan oluşuyor. 

MAGAZİN Haberleri

Polat Çiftine Komşu Kavgası Davasında Karar Çıktı: Engin Polat'a Hapis Cezası
Demet Akalın ve Gülben Ergen Arasında 'İdam' Gerilimi
Müjdat Gezen'den Endişelendiren Haber: Sahneler Sessiz Kaldı
Gülben Ergen'den 'Evimde Güvendeyim' Diyen Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' Tepkisi
Marmaris Villası Davasında Şahan Gökbakar'a Ağır Ceza Talebi