Kenan Yıldız sevgilisi ve yaptığı işle olay oldu

Juventus ve A Mill Futbol Takımımızın genç yıldızlarından Kenan Yıldız son günlerin en çok merak edilen isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Başarıdan başarıya koşan 19 yaşındaki genç futbolcu hakkında sosyal medyada dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Kenan Yıldız'ın bir sosyal medya fenomeniyle sevgili olduğu iddia edilirken, özel hayatına dair gizemi ise yapay zeka çözdü. 

Fanatik'in geçtiği habere göre; Euro 2024'le birlikte tüm gözlerin üzerine çevrildiği Kenan Yıldız'ın özel hayatı hakkında ise önceki gün flaş bir iddia ortaya atıldı. Yıldız'ın, Karlotta Nila adlı bir sosyal medya fenomeniyle aşk yaşadığı iddiası çok konuşuldu. İkili arasındaki sırrı da Chat GPT çözdü.

AŞKI YAPAY ZEKA ÇÖZDÜ 

Karlotta’nın Instagram profil biyografisinde yer alan simgelerin belirli harflere denk düştüğü ve bu harflerin bir araya gelmesi ile Kenan isminin ortaya çıktığı öne sürüldü.

DİKKATLİ GÖZLERDEN KAÇMADI 

Ayrıca Kenan Yıldız ve babası Engin Yıldız'ın da Karlotta Nila'yla karşılıklı takipleşmesi iddiaları güçlendirirken dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı.

KENAN YILDIZ'DAN AÇIKLAMA GELMEDİ 

Kenan Yıldız ve Karlotta Nila'nın, Mors alfabesiyle 'Seni seviyorum' yazan aynı bilekliği takmaları da iddiaları güçlendirdi. İkiliden konuya dair bir açıklama gelmese de iddia, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

MAGAZİN Haberleri

Hira Hastanelik Oldu! Demet Akalın, Apar Topar Türkiye'ye Döndü
Elçin Sangu'dan Açık Radyo Tepkisi: 'İfade Özgürlüğünü Susturamazsınız'
Küçük İbo yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni Mesleğini Duyanlar Şaşırdı
Miss Universe Türkiye 2024'ün Birincisi Belli Oldu: Ayliz Duman
Kanser Tedavisi Görüyordu: Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu'ndan Acı Haber