Hayranları Cüzdanını Açtı! Can Yaman ile Fotoğraf Çekilmek Altın Değerinde

Can Yaman, İspanya'daki hayran buluşmasında hayranlarına şok bir sürpriz yaptı. Ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirmek isteyenlerin ödemesi gereken ücret dudak uçuklattı.

Erkenci Kuş dizisiyle dünya çapında üne kavuşan Can Yaman İspanya'daki hayran buluşmasıyla gündemi salladı. Ancak bu buluşmanın maliyeti hayranlarını şaşırttı. 

Yaman'la fotoğraf çektirmek isteyenler için dudak uçuklatan bir fiyat belirlendi.

Aramızda Kalmasın’ın haberine göre, ünlü isimle fotoğraf çektirmek isteyen hayranları toplam 600 euro yani yaklaşık 23 bin TL ödedi.

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuş Türk oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, oyunculuk kariyerine 2014 yılında başlamıştır. Yaman, özellikle "Erkenci Kuş" ve "Bay Yanlış" gibi popüler dizilerdeki rolleriyle tanınmaktadır.

Kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Yaman, uluslararası alanda da tanınmaya başlamış ve birçok ödül kazanmıştır. Ayrıca, sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Can Yaman, oyunculuğunun yanı sıra model olarak da faaliyet göstermekte ve çeşitli markalarla işbirlikleri yapmaktadır.

MAGAZİN Haberleri

Feryal Gülman Kimdir? Aslan Kemal Kiminle Nişanlandı? Rus Gelinin Adı Ne?
Kübra Aykut Teyzesi Konuştu : Kübra Aykut'un ölüm nedeni merak konusuydu
HANDE ERÇEL HAMİLE Mİ? Ablası İle Yeni Fotoğraflar Paylaştı
MFÖ Efsanesi Özkan Uğur'un Hiç Duyulmamış Şarkıları 'Severim' Yayınlanıyor
Kadir İnanır'dan Müjde! Yeğeni Açıkladı: Ayağa Kalkıyor