Gülben Ergen'den 'Evimde Güvendeyim' Diyen Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' Tepkisi

Gülben Ergen, Narin Güran cinayetini ilk günden itibaren yakından takip etti. Bu süreçte sosyal medya üzerinden sık sık paylaşım yapan Ergen, eviyle gündeme Serenay Sarıkaya'nın konuyla ilgili sessiz kalmasına tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Gülben Ergen, Diyarbakır'da cansız bedeni 19 gün sonra bulunan Narin Güran cinayetini ilk günden itibaren yakından takip etti. Bu süreçte sosyal medya üzerinden sık sık paylaşım yapan Ergen, AD dergisinin Orta Doğu baskısının kapak yıldızı olarak evinde özel pozlar veren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın konuyla ilgili sessiz kalmasını tepki gösterirken, ünlü oyuncuyu kendi sözleriyle eleştirdi.

'BU ÜLKE İNSANLARINDAN EKMEK YİYİP...'

Eviyle gündem olan Sarıkaya'ya tepki gösteren Ergen, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Serenay Sarıkaya'nın evi çok güzel. Kendisi çok çok güzel. İşleri çok güzel. Şıklığı, duruşu, başarısı tartışmasız müthiş. Milyonlarca genç kızı peşinden sürükleyecek bir hayran kitlesine sahip. Ben de çok beğeniyorum kendisini ve işlerini. Narin büyüseydi belki onu takip eden hayranlarından biri olacaktı. Bu ülke insanlarından ekmek yiyip bu ülkede öldürülen çocuklara hassasiyetle yaklaşan mesajlar görmek isterdim kendisinden.''

'EVİMDE GÜVENDE HİSSEDİYORUM'

AD, Middle East dergisi için Rumeli Hisarüstü'ndeki evinde özel pozlar veren oyuncu Serenay Sarkıya, "Evim, benim kabuğum gibidir ve kabuğumda olduğumda kendimi güvende hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

MAGAZİN Haberleri

Marmaris Villası Davasında Şahan Gökbakar'a Ağır Ceza Talebi
Bali'de Romantik Anlar! Şeyma Subaşı'nın Gizemli Yakışıklısı Ortaya Çıktı
THY Uçağını Birbirine Katmıştı! Savcılık Dilan Çıtak İçin Harekete Geçti
Kanseri Yenmişti! Deniz Uğur'dan Üzücü Haber
'Yaren Leylek' Galasında Ortaya Çıktı! Hande Doğandemir Kaza Geçirdi