Gülben Ergen, Sıla bebek paylaşımıyla ilgili ifade verecek

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, 2 yaşındaki Sıla bebeğin istismara uğrayarak hayatını kaybetmesi üzerine yaptığı paylaşım nedeniyle ifadeye çağrıldı. Ergen, paylaşımında kullandığı bir ifade nedeniyle şikayet edildiğini açıkladı.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde şiddete ve istismara uğradığı için hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla bebek için yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle ifadeye çağrıldı. 

Ergen, "İnsan suretinde yaratıklar" ifadesini kullandığı için şikayet edildiğini ve yarın ifade vereceğini duyurdu.

''ÇOCUKLAR İÇİN ÇABAM ÜLKEME BORCUMDUR''

Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yarın 2 yaşında uğradığı cinsel istismar sebebiyle can veren #SılaBebek paylaşımımda “İnsan Suretinde Yaratıklar”ifadesini kullandığım ve herkes gibi öfkemi belirttiğim için savcılığa ifade vermeye gideceğim. Narin için Rojin için Sıla için Canı yakılan, öldürülen, istismar edilen tüm çocuklar için çabam ülkeme borcumdur. Çok üzgün ve kırgınım…"

MAGAZİN Haberleri

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal'dan Yıllar Sonra Gelen 'Eş' İtirafı
Kansere Yakalanmıştı! İlhan Şeşen'den Kötü Haber
Programı apar topar yayından kaldırılan Seda Sayan ekranlara geri dönüyor
Kanser tedavisi gören Nursel Ergin yaşadıklarını gözyaşları içinde paylaştı
Kerimcan Durmaz'dan Günler Sonra Yeni Paylaşım! Okuduğu Kitap Şaşırttı