Eminem, Taylor Swift'in Tarihi Saltanatına Son Verdi

Eminem, uzun zamandır beklenen albümü "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)" ile Billboard 200 listesine zirveden giriş yaparak Taylor Swift'in 12 haftalık tarihi saltanatına son verdi.

Eminem, uzun zamandır beklenen albümü "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)" ile Billboard 200 listesine zirveden giriş yaptı. Ünlü rapçi Taylor Swift'in 12 haftalık tarihi saltanatına son verirken Swift'in albümü "The Tortured Poets Department" 4. sıraya geriledi.

Rekor Üstüne Rekor Kırdı

Luminate'e göre, "The Tortured Poets Department", ilk haftasında 891,34 milyon dinlenme ile bir haftada en çok dinlenen albüm rekorunu kırdı. Swift'in albümü 3 ay boyunca zirvede kalarak Whitney Houston'ın "Whitney" albümünün rekorunu da egale etti. 

"The Tortured Poets Department", Morgan Wallen'ın 2023'te çıkardığı  "One Thing at a Time" albümünün de 19 hafta zirvede kalmasını sağladı.

Eminem'den Yeni Başarı

Eminem’in 12’nci albümü olan "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)", rapçinin 1 numaraya ulaşan 11’inci albümü oldu.

"The Tortured Poets Department" ise Eminem’in listeye girişiyle 4 numaraya geriledi. İkinci sırada K-pop erkek grubu Enhyphen'in "Romance: Untold" albümü yer alırken, country şarkıcısı Zach Bryan'ın "The Great American Bar Scene" albümü 3 numarada yer aldı.

MAGAZİN Haberleri

Hira Hastanelik Oldu! Demet Akalın, Apar Topar Türkiye'ye Döndü
Elçin Sangu'dan Açık Radyo Tepkisi: 'İfade Özgürlüğünü Susturamazsınız'
Küçük İbo yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni Mesleğini Duyanlar Şaşırdı
Miss Universe Türkiye 2024'ün Birincisi Belli Oldu: Ayliz Duman
Kanser Tedavisi Görüyordu: Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu'ndan Acı Haber