Tel Aviv'de Alarmlar Çaldı! Netanyahu'nun Evine İHA Saldırısı

İsrail ordusu, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun konutuna Lübnan'dan fırlatılan insansız hava aracı (İHA) saldırısı düzenlendiğini açıkladı.

İsrail ordusu, Lübnan'dan fırlatılan insansız hava aracının (İHA) İsrail'in kuzeyinde yer alan Kayserya kentinde Başbakan Binyamin Netanyahu'nun konutunun da bulunduğu bölgeye düştüğünü açıkladı.

Yaapılan açıklamada, Lübnan'dan İsrail hava sahasına doğru üç İHA'nın girdiği, ikisinin imha edildiği belirtildi. Bir İHA'nın ise Kayserya kentinde bir yapıya isabet ettiği ancak ölü ve yaralı tespit edilmediği belirtildi. 

Saldırı sırasında, Tel Aviv yakınlarındaki Mossad ve askeri siber istihbarattan sorumlu '8200 Birimi' ortak üssü Glilot Üssünde alarmlar çaldı.

İsrail polisinden yapılan açıklamaya göre, Netanyahu'nun evinin çevresine çok sayıda birlik gönderdiği ve kentte giriş-çıkışlarını kapattığı bildirildi.

İSRAİL BAŞBAKANLIK OFİSİ SALDIRIYI DOĞRULADI

İsrail Başbakanlık Ofisi, Netanyahu'nun Kayserya'daki özel konutunun bu sabah erken saatlerde Lübnan'dan yapılan bir insansız hava aracı saldırısında hedef alındığını doğruladı.

Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Netanyahu ve eşi Sara'nın saldırı sırasında evde olmadıkları belirtildi.

DÜNYA Haberleri

Scholz'un Türkiye Ziyaretinde Ele Alacağı Konuları Açıkladı
'Bugün Hesabı Kapattık Ancak...'
'Siyasi Çözüm Önünde Aşılamaz Bir Engeldi'
Fransa'da Kıyamet Senaryosu! 6 İl Kırmızı Alarmda
Hamas'ın Yeni Lideri Yahya Sinvar Öldü mü?