Kamala Harris'ten Bağış Rekoru! 24 Saatte 81 Milyon Dolar Topladı

ABD Başkanlığı için adaylık sürecinin hız kazandığı günlerde, Kamala Harris son 24 saatte 81 milyon dolar bağış toplayarak dikkatleri üzerine çekti.

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokratların öne çıkan adayı Kamala Harris, Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesinin ardından rekor bir bağış topladı. Harris'in ekibinden yapılan açıklamaya göre, yalnızca bir gün içinde 81 milyon dolarlık bağış toplanarak, bu alanda yeni bir rekor kaydedildi. 

ABD medyasında yer alan haberlere göre, söz konusu rakam, 24 saat içinde ulaşılmış en yüksek bağış miktarı olarak kayda geçti.

ABD'de başkanlık seçim sürecinde toplanan bağışların miktarı ve bağışçı sayısı, seçim sonuçlarına ilişkin fikir vermesi bakımından yakından takip ediliyor.

Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump, New York'taki sus payı davasında, kararın açıklanmasının ardından 24 saatte 50 milyon dolardan fazla bağış toplamıştı.

DÜNYA Haberleri

Almanya'dan İmamoğlu'nun tutuklanmasına sert eleştiri: Türkiye demokrasisi için ciddi bir gerileme
Hakkında "Öldü" diye haberler çıkıyordu...Yaşadığına dair İlk fotoğraf paylaşıldı
Suriye'nin yeni yönetiminden Türkiye'den gelenlere vize şoku!
Papa Franciscus hastaneye kaldırıldı: ''Durumu stabil''
İngiltere'den Türkiye için seyahat uyarısı: