İletişim Başkanı Altun çok net konuştu! Türkiye, Filistin halkının yanında olacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, "Türkiye, Filistin halkının arkasında durmaya devam edecektir." diyerek İsrail'e tepki gösterdi.

İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği katliamların ardından İletişim Başkanı Fahrettin Altun çok net konuştu ve Türkiye'nin ne olursa olsun yanında olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye, hakkı, hakikati her mecrada dile getirmeyi kendine görev bilmiştir ve Filistin sorununda adil ve kalıcı bir çözümün hayata geçirilmesi için geçmişte olduğu gibi bugün de samimiyetle çalışacak, Filistin halkının arkasında durmaya devam edecektir." ifadesini kullandı.

Altun, sosyal medya hesabından 29 Kasım Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü dolayısıyla İsrail'in saldırdığı Gazze'den görüntülerin de yer aldığı bir video paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin'in haklı davasında her daim Filistinlilerin yanında olduğunu vurgulayan Altun şunları kaydetti:

"Türkiye, hakkı, hakikati her mecrada dile getirmeyi kendine görev bilmiştir ve Filistin sorununda adil ve kalıcı bir çözümün hayata geçirilmesi için geçmişte olduğu gibi bugün de samimiyetle çalışacak, Filistin halkının arkasında durmaya devam edecektir. Adalet, evrensel olmayı icbar eder. Bugün bir kez daha 'Özgür Filistin' diyeceğiz."

Muhabir: Zafer Fatih Beyaz-AA

DÜNYA Haberleri

Ege Denizi'ndeki Midilli Adası açıklarında deprem
Dünyanın en güçlü orduları açıklandı bakın Türkiye kaçıncı sırada
Zeki insanlar araştırıldı! Zeki insanların doğdukları ay belli oldu
Almanya'dan İmamoğlu'nun tutuklanmasına sert eleştiri: Türkiye demokrasisi için ciddi bir gerileme
Hakkında "Öldü" diye haberler çıkıyordu...Yaşadığına dair İlk fotoğraf paylaşıldı