İslam Memiş Yatırımcıları Uyardı! Rekor Düşüşe Hazır Olun

Ünlü ekonomist İslam Memiş, kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulunarak ‘sakın yapmayın’ uyarısında bulundu.

İslam Memiş Yatırımcıları Uyardı! Rekor Düşüşe Hazır Olun
Yayınlanma Tarihi : 21 Temmuz 2024 00:58

Son dönemin en büyük yatırım araçlarından biri olan kripto paralarla ilgili ünlü ekonomist İslam Memiş uyarılarda bulundu. İslam Memiş'e göre kripto para piyasasında büyük bir çöküş yaşanabilir. 

Geleceğin para birimi olarak adlandırılan kripto paralarda son günlerde yaşanan yükseliş dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş, kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulunarak ‘sakın yapmayın’ dedi.

BİTCOİNE TRUMP ETKİSİ

Trump’ın bitcoin için olumlu açıklamaları sonrasında pek çok uzman isim ABD seçimlerini Trump’ın kazanması durumunda bitcoinde rekor yükselişin başlayacağı ön görülüyordu. Trump’a yapılan suikast girişimi sonrasında bitcoin 57 bin dolardan 65 bin dolara kadar artış gösterdi. Aynı şekilde Trump altcoinide 6 dolardan 10 dolara kadar geldi.

ALTIN DÜŞTÜ BİTCOİN YÜKSELDİ

Altın ve bitcoin tarafı geçtiğimiz günlerde Trump’ın suikast olayı sonrasında sert yükseliş göstermişti. Ons altın 2 bin 463 dolara kadar yükseldi. Ancak son olarak ons altın 2 bin 400 dolara kadar geriledi. Bitcoin ise 65 bin dolara kadar geldiği görüldü. Anlık olarak bitcoin ise 66 bin dolarda işlem görüyor.

İSLAM MEMİŞ: DİKKATLİ OLALIM

İslam Memiş ise bitcoin için dikkatli olunması gerektiğini belirtirken rekor düşüşü açıkladı. Memiş, “Kripto paralarda işlem yapan arkadaşlar daha çok dikkat edin. O balon patladığı zaman soluğu 55 bin dolarda alabilir. Bu noktada dikkatli olalım” dedi.

Kaynak: kamusonhaber.com.tr