İş Bankası Kapatılıyor, Halk Karara Tepkili

Sivas'ın Suşehri ilçesinde yıllardır binlerce müşterisine hizmet veren Türkiye İş Bankası Şubesinin kapatılacağı öne sürüldü. Bu gelişme ilçe halkının tepkisine yol açtı. İş bankası Suşehri kapanacak mı? İş Bankası Suşehri Şubesi kapatılıyor mu?

İş Bankası Kapatılıyor, Halk Karara Tepkili
Yayınlanma Tarihi : 05 Ekim 2024 00:35

Sivas'ın Suşehri ilçesinde uzun yıllardır hizmet veren Türkiye İş Bankası Şubesi'nin kapatılacağına dair iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Binlerce müşterisine hizmet sunan şubenin kapatılacağına dair çıkan haberler, ilçe halkı arasında büyük bir tepki ve endişe yaratmış durumda.
 

Türkiye İş Bankası, köklü geçmişi ve geniş müşteri portföyü ile finans sektörünün önemli bir aktörü konumunda bulunmaktadır. Bu bağlamda, Suşehri ilçesindeki şubenin kapatılmasıyla ilgili çıkan iddialar, bölgedeki bankacılık hizmetlerinin geleceği konusunda da endişelere neden olmuş durumda.

HALK KARARA TEPKİLİ

İş Bankası'nın Suşehri şubesinin kapatılacağına dair iddialar ilçe halkı tarafından da tepkiyle karşılandı. 

Sosyal medya platformu facebook üzerinden paylaşım yapan Abdullah Güngör isimli bir vatandaş şunları yazdı;

İş Bankasının Suşehri şubesinin kapanması  söz konusudur. 
Bu  tüm Suşehrinin problemidir. Kapanmaması için tüm Siyasi Partilerini, Sivil Toplum Kuruluşlarını Tüm Esnafları göreve davet ediyorum.Kimin elinden ne geliyorsa yapıp Suşehrinde İş Bankasını kapattırmamamız lazım

2.jpg

SUŞEHRİ BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI YAYIMLADI

Öte yandan Suşehri Belediyesi'de konuyla ilgili bir bildiri yayımlayarak vatandaşları basın  açıklamasına davet etti. Belediye tarafından yapılan açıklama şöyle oldu.

Kıymetli Suşehrili Hemşehrilerimiz,

İlçemizde faaliyet gösteren İş Bankası şubemizin kapatılmaması adına sizleri 07.10.2024 Pazartesi günü saat 11:00’de İş Bankası şubemizin önünde gerçekleşecek olan basın açıklamasına davet ediyoruz.