Herkese Bildirim Yapıldı! Yüzde 100 Zam Geldi

Apple, iCloud abonelik ücretlerine yüzde 100 zam yaptı

Herkese Bildirim Yapıldı! Yüzde 100 Zam Geldi
Yayınlanma Tarihi : 12 Eylül 2024 13:34

UlusalPost - Özel Haber -Son dönemde Türkiye'de yüksek enflasyon nedeniyle birçok ürüne zam gelirken, teknoloji devi Apple da iCloud abonelik ücretlerine yüzde 100 zam yapma kararı aldı. iCloud, Apple kullanıcılarının fotoğraflarını, videolarını, dosyalarını ve diğer verilerini depolamalarını sağlayan bir bulut depolama hizmetidir.
 

Bu zam kararı, Türkiye'deki ekonomik koşulların etkisiyle abonelik ücretlerinin artış gösterdiği bir döneme denk gelmesiyle dikkat çekiyor. iCloud hizmetine abone olan kullanıcılar, artık daha yüksek bir ücret ödemek zorunda kalacaklar.


Apple'ın bu kararı, Türkiye'deki tüketiciler arasında tartışmalara neden oldu. Zira birçok kişi, zaten zorlu ekonomik koşullar altında yaşam mücadelesi verirken, teknoloji hizmetlerine yapılan zamların hayatı daha da zorlaştırdığını düşünüyor.

Şirket tarafından abonelere gönderilen mesaj: 

iCloud abonesi olduğunuz için teşekkür ederiz. Bu aboneliğe ilişkin bir değişiklik hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. 
 
 Apple bu aboneliğin ₺12,99/ay olan fiyatını ₺24,99/ay olarak yükseltiyor. Aboneliğiniz iptal edilene kadar 7 Ekim tarihinden itibaren ₺24,99/ay karşılığında devam edecek.